Doğanın Kanunu 6. bölüm fragmanı izle: "Yeni sezonda da olsun"

Hazel

New member
Doğanın Kanunu 6. bölüm fragmanı izle: "Yeni sezonda da olsun"
Doğanın Kanunu dizisi 5. bölümüyle de ilgi çekti. Yaz sezonuna damga vuran dizilerden olan Doğanın Kanunu 5. bölüm biter bitmez yeni sezon fragmanı da geldi.

Ekran görüntüsü 2026-07-09 073556

Doğanın Kanunu 5. bölümde; Doğa, Yaman’ın kendisinden neden bu kadar nefret ettiğini sorgulamayı sürdürürken, Yaman’ın yıllar önce iş görüşmesine giderken giydiği ceketi bulması kafasındaki bütün düğümleri çözüyor. Doğa’nın büyük bir şaşkınlıkla, “Hatırladım seni... Sen o’sun!” sözleriyle Yaman’la ilgili gerçeği fark ettiği an ise yeni bölüme dair merakı zirveye taşıyor.

HMsimxGXMAAbjik

Doğanın Kanunu 6. bölüm fragmanında ise yakınlaşmalar, yüzleşmeler ve kıskançlıklar damga vuracak. Doğa ve Yaman arasında yaşananlar sonrası seyirciler "Yeni sezonda da devam etmeli", "Dizide kıskançlık başladı aşk geliyor", "Çok keyifli" yorumlarında bulundu.

Doğanın Kanunu 6. Bölüm | 1. Tanıtım

Kalpler biraz daha hızlanıyor... ❤️‍?

Yakınlaşmaların, yüzleşmelerin ve kıskançlıkların damga vuracağı yeni bölümden ilk tanıtım yayında! ?#DoğanınKanunu yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de STAR'da, TV yayınından sonra sadece Amazon… pic.twitter.com/C5oeQ2rTZA

— doganinkanunudizi (@DoganinKanunu_) July 8, 2026