Sinan Akçıl itirafı gündem olmuştu! Otilia Yalova'ya gelin gitti... Gelinliği gündem oldu

Hazel

New member
Sinan Akçıl itirafı gündem olmuştu! Otilia Yalova'ya gelin gitti... Gelinliği gündem oldu
MYNET DETAY- 2017 yılında Türk pop müziğinin ünlü ismi Sinan Akçıl ile aşk yaşayan ve ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen şarkıcı Otilia özel hayatıyla yine gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ile aşkına dair "Genç ve aptaldım" yorumunda bulunmuştu.

Ekran görüntüsü 2025-08-31 134933

Akçıl da yanıt olarak, "Cümleyi şöyle bitirse tam olacakmış; 'Gençtim, aptaldım ve 'aşırı' aşıktım gözüm dönmüş kadar ve hatta onun için Müslüman olmayı isteyecek kadar" demişti.

Ekran görüntüsü 2025-08-31 135006

KINA VE DÜĞÜN BİR ARADA​

Bir anda magazin gündemine oturan bu sözler sonrası Otilia bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Şarkıcı Bekir Ali Karakaş ile Yalova'da kına gecesi ve düğünü bir arada yaptı.

Ekran görüntüsü 2025-08-31 134918

Yalova’da gerçekleşen düğünde tercih ettiği gelinlik de dikkat çekti. Otilia'nın geleneksel çizgilerin modern detaylarla harmanlandığı gelinliğinde; uzun eteği, kabarık kolları, altın kemeri ve taş işlemeli taçla tamamlanan duvak tasarımıyla dikkat çekti.

Ekran görüntüsü 2025-08-31 135055

Otilia’nın eşiyle birlikte verdiği mutluluk pozları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

1

Otilia Bruma, sürpriz bir şekilde 2023 yılında Türk iş insanı Bekir Ali Karakaş ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.