'Resmi hizmete mahsustur' |Korumalı ve şoförlü araçla gecelerde! Şevval Şahin tepki çekti

Hazel

New member
'Resmi hizmete mahsustur' |Korumalı ve şoförlü araçla gecelerde! Şevval Şahin tepki çekti
Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin hem paylaşımları hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sabah'ta yer alan habere göre model geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi.

Kız arkadaşlarıyla eğlenceye çıkan manken, çıkışta sevgilisi Burak Ateş'in kendisine tahsis ettiği özel korumalı ve şoförlü araçla oradan ayrıldı.

Koşar adım arabaya binerek soruları yanıtsız bırakan Şahin'in, bindiği araçta yer alan 'Resmi hizmete mahsustur' yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Ekran görüntüsü 2025-09-08 115527

Sosyal medyada bu anlara tepkiler de gecikmedi. Görenler resmi hizmete mahsus aracın bir model için kullanılmasını eleştirdi.

Ekran görüntüsü 2025-09-08 115605

TİCARET BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA​

Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Fatih Uysan, eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'in bindiği araçta Ticaret Bakanlığı'na ait 'Resmi hizmete mahsustur' yazılı araç kartının kullanılması hakkında açıklama yaptı.

Uysan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"08/09/2025 tarihinde (bugün) muhtelif basın-yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında Bakanlığımıza ait 'Resmi hizmete mahsustur' yazılı araç kartının kullanılması hakkında bir haberin yer aldığı görülmüştür. Bahse konu haberde yer alan araç, Ticaret Bakanlığımıza ait veyahut Bakanlığımıza tahsis edilmiş olmayıp, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kullanımında olduğu görülmektedir. Söz konusu yasa dışı araç tanıtım kartı kullanımının, Bakanlığımız izni/onayı/bilgisi dahilinde gerçekleşmesine imkân bulunmamaktadır".

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?​

Şevval Şahin, 13 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk model ve sosyal medya fenomenidir. Aslen Sivaslı bir baba ve Azerbaycan kökenli bir annenin kızıdır.