Kurtlar Vadisi'nin Nevzat'ından Osman Sınav paylaşımı! "Şaşmazlar'ı sevmem ama..."

Hazel

New member
Kurtlar Vadisi'nin Nevzat'ından Osman Sınav paylaşımı! "Şaşmazlar'ı sevmem ama..."
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmada Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan ifade verdi.
Ekran görüntüsü 2026-09-16 071819

İfade gündemde yer alırken Kurtlar Vadisi'nde "Nevzat" karakterini canlandıran Nevzat Yakışırboy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuşulmaya başlandı.

o

"FETÖ'CÜLERLE YOL YÜRÜMEK İSTEMEDİ"​

Yakışırboy, dizinin ilk yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav’a dair şu paylaşımda bulundu: "Osman Sınav FETÖ'cülerle yol yürümek istemedi! Ah be Osman Hocam, niye her şeyi anlatmadın? Sana kolpa yaptılar sen de yedin, bunlar tavuk kesemez."

Ekran görüntüsü 2026-09-16 072403

"ŞAŞMAZLAR'I SEVMEM AMA..." Oyuncu paylaşımları gündem olunca bir açıklama daha yayınladı ve şunları söyledi: "Dün bir paylaşım yaptım Osman Sınav hakkında tehdit edildiğini sette duydum ama kimin tehdit ettiğini kimse bilmiyor. Bu arada Şaşmazlar'ı sevmem ama onların FETÖ ile bir işleri yok hiç duymadım görmedim olsaydı kesin duyardık."
HSUZu49WgAAMPpV

RACİ ŞAŞMAZ'IN İFADESİNDE OSMAN SINAV DETAYI​

Raci Şaşmaz ifadesinde Osman Sınav'a dair şu ifadeleri kullandı:
Ekran görüntüsü 2026-09-16 071722

"Bizim senaryomuza kimsenin müdahalesi olmamıştır. Osman Sınav, zaman zaman senaryo konusunda fikir ve tavsiye vermek istedi ancak sakıncalı olduğunu düşündüğümden dolayı izin vermedim. Bu talebini kabul etmediğim için bana gelip tehdit aldığını, çocuklarının olduğunu ve bu işi bırakıp bana devretmek istediğini söyledi. Diziden ayrılışı bu şekilde olmuştur."